NewAge Thermage Mini Frakcionált RF

449.900 Ft

NewAge Thermage rádiófrekvenciás arc és testkezelő hidegterápiával

Részletre is megvásárolható:
– Kezdőrészlet: 50%
– 6 havi részletfizetés
– 20% kezelési költség

argarancia

 

Rendelje meg most, vagy hívjon minket, ha kérdései vannak: +36 30 320-9372

 

Cikkszám: NAWM-THRF-1 Kategóriák: ,

Leírás

Rengeteg non-invazív kozmetikai eljárás létezik, amelyek az idő visszaforgatását ígérik, de nem mindegyik olyan megbízható, mint a frakcionált RF.

Nem csoda, hogy ez a rádiófrekvenciás eljárás már számos rajongót gyűjtött össze. A frakcionált RF egy non-invazív rádiófrekvenciás terápia, amely képes kezelni az öregedő bőrt a test számos területén. A frakcionált RF kezeléseket az Ön igényei szerint alakítjuk ki, és általában minimális gyógyulási időt igényelnek. Remek megoldás, ha szeretnéd, hogy bőröd simábbnak és fiatalabbnak tűnjön, de nem engedhetsz meg magadnak sok időt.

Az öregedés mindannyiunkra hatással van. A bőrápolás fejlődésével azonban beleszólhat abba, hogy az öregedés milyen hatással legyen a bőrére. A frakcionált RF egy bevált, egyedülálló rádiófrekvenciás kezelés, amely javíthatja a megereszkedett vagy laza bőr megjelenését, így simább és fiatalabb megjelenést és érzetet biztosít. A frakcionált RF egyetlen kezelés alatt működik, rövid állásidővel, és természetes hatást biztosít.

Hogyan működik a frakcionált RF?

A frakcionált RF egy bevált rádiófrekvenciás kezelés, amely a felszín alatti munkával átalakítja a bőrt, és kiküszöböli az életkorból és a környezeti tényezőkből adódó felületi hibák széles skáláját. Az előnyök közé tartozik a ráncos vagy egyenetlen bőr kisimítása, az arcvonások kisímítása szem körül, az állkapocs és a nyakvonal, sőt az arc és a test dudorainak, gödröcskéinek és ráncainak kisimítása és tonizálása. A rádiófrekvenciás energia együtt működik a testeddel, átalakítva a kollagént, hogy bőröd a kívánt sima érzetet és fiatalos megjelenést kapja.  Az RF célzott problémás területeket kezel – így az eredmények koncentráltak és hatékonyak.

Háromféle technológia

Az ultrarövid hullámú rádiófrekvenciás elektromos tér hengeres fókuszálást alakít ki a bőr mélységében 2,6-3 mm körül, a bőrszövet erős behatásra megsérül, ezáltal a bőrszövet nagy mennyiségű kollagént képes termelni, a kollagénmolekulák fokozatosan rendezett kollagénné egyesülnek, hogy a ráncok kisimuljanak.

Az ultrarövid hullámú elektromos mező megváltoztathatja a membrán keresztmetszeti ponteloszlását, befolyásolhatja a membránt körülvevő elektronok és ionok koncentrációját, ezáltal javítva a sejtmembrán permeabilitását, a sejtmembrán vize ultrarövid hullámú elektromos térrel gyorsan megnyílik, erősíti a sejt permeabilitását. Ultrarövid hullámformában egyidejűleg a gravitáció és a mágneses tér hatására az ionizált víz és tápanyag könnyen behatol a dermális szövetekbe.

Amikor a mágneses elektromos hatás a bőrre, a bőr alatti, valamint a zsír- és izomszövet melegítése 8:1 arányú. A zsírszövet az energia felszívódása után lágyul, összehúzódik, lebomlik, feszessé és rugalmassá teszi a bőrt.

Alkalmazási területek

  • Szemek
  • Arc
  • Test

Milyen eredmények érhetők el a készülék használatával:
Arcon:
– Ránckezelés
– Feszesíti az arcot
– Serkenti a kollagén és elasztin termelést
– Javítja a bőrtónust és textúráját
– Csökkenti a pórusok méreteit

Testen:
– Zsírpárnák csökkenése
– Alakformálás
– Testfeszesítés
– Cellulit kezelés

thermage-kezeles

A frakcionális kialakítású kezelőfej lehetővé teszi az egyenletesebb és sűrűbb energiaelosztást a thermage RF technológiánál. A kezelés fókuszált területen a bőr mélyebb rétegeiben hat, mivel a bipoláris rádiófrekvencia során két pólus között jön létre az elektromos hatás. A multipoláris rádiófrekvenciánál nagyobb terület kezelhető, viszont csak felszínileg. A frakcionális rádiófrekvencia több bipoláris rádiófrekvencia egy kezelőfejen, mélyre hat és nagyobb területet érint tulajdonképpen ötvözi a bipoláris és a multipoláris RF előnyeit.

Alkalmazási területek:

  • kollagén és elasztin termelés serkentése
  • arcfeszesítés
  • ránckezelés
  • pórusméret csökkentés
  • bőrtónus és textúra javítás
  • petyhüdt bőr kezelése
  • kézfej és dekoltázs bőrének feszesítése

Az ár tartalmazza:
– 1+1 év garancia
– Szerviz támogatás

Ajándékba adjuk:
– Elméleti oktatás
– Gyakorlati betanítás
– Ultrahang gél
– Weboldalkészítés
– Ingyenes kiszállítás az ország egész területén

Részletre is megvásárolható:
– Kezdőrészlet: 50% (384.995 Ft)
– 6 havi részletfizetés (76.999 Ft / hó)
– 20% kezelési költség (a havi törlesztőrészlet már tartalmazza)

Paraméterek és tartozékok

1 x frakcionált RF gép

1x hálózati adapter

2 db cserélhető pontmátrix

1 db Hárompólusú RF szonda

További információk

Tömeg 20 kg