Rólunk

„Vállalkozásunk, a NewAge Magyarország, a 100%-ban magyar tulajdonú NewAge márkatermékek hazai forgalmazója. Nap, mint nap arra törekszünk, hogy ügyfeleinket, a kozmetikusokat, a szépségipari szalonok tulajdonosait és munkatársait olyan kompromisszum-mentes minőségű termékekkel, kiegészítőkkel és támogatással lássuk el, amelyek segítségével a munkájuk élménnyé válik, annak végeredménye varázslattá és a kliensek természetes szépsége, egészsége és jó közérzete hosszan fenntarthatóvá váljon.

Mi, egy családként hiszünk a NewAge termékek formabontó hatékonyságában és abban, hogy több évtizedes nemzetközi tapasztalatokra építkezve, technológiailag fejlett eljárásainkkal, orvostechnikai- és környezetvédelmi szabályozások szigorú betartása mellett termékeink a piac innovatív és vezető szereplőivé válhatnak Magyarországon is. Vállalkozásunk filozófiája és eltökélt célja, hogy a részletességig kidolgozott szolgáltatásinkkal, szakmai képzéseinkkel, ügyfeleink felé tanúsított figyelmességünkkel és teljesítményünk folyamatos mérésével a legjobb alakreformáló- és kozmetikai termékeit és kiegészítőit kínáljuk NewAge partnereinknek.

.
.
Legyen szó egy egyszemélyes családi vállalkozásról vagy egy nagy forgalmú, kozmetikai- vagy alakformáló szalonról, tapasztalt értékesítő kollégáink, NewAge tanácsadóink- trénereink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy közösen még nagyobb sikereket érjünk el az új generációs alakformálás világában.”

Nagy Gábor, a NewAge Magyarország márkaigazgatója

Miért minket válasszon?

Ahhoz, hogy egy szépségszalon minőségi szolgáltatásokkal várhassa szépülni vágyó vendégeit, nem csak képzett és gyakorlott szakemberekre van szükség, hanem magas színvonalat képviselő, korszerű berendezésekre is a kezelések biztosításához. Ha Önnek is szüksége van ilyen berendezésekre, van egy jó hírünk, hiszen jó helyen jár! Vegye fel velünk mihamarabb a kapcsolatot, hogy Ön is megtapasztalhassa alakformáló és arckezelő gépeink minőségét!

Természetesen nem csak magas színvonalú alakformáló és arckezelő gépeket biztosítunk ügyfeleinknek, hanem kedvező feltételeket is, amelyek keretein belül beszerezhetik a készülékeket. Többek között részletfizetésre is van lehetőség, továbbá kedvezményekkel is várjuk vásárlóinkat, és akár egy értékes ajándékcsomag tulajdonosává is válhatnak!

Ahhoz, hogy mindezt igénybe vehesse, vagy feltehesse kérdéseit, elmondhassa észrevételeit szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A rugalmas, ügyfélbarát szolgáltatást garantáljuk!

.