GARANCIA & VÁSÁRLÁS & SZÁLLÍTÁS

Garancia

2 év garancia:

A készülékekre 1+1 év garanciát nyújtunk. A gyártói 1 év garancián felül, forgalmazóként ráteszünk még egy lapáttal és egy ráadás évig vállaljuk a javítás költségeit. 3 hónap garancia a kezelőfejekre és kiegészítőkre. Így Önnek kiterjesztett garancia mellett extra biztonságot nyújtunk a működtetést illetően.

.

5 éves teljes körű garancia, mely kiterjed a főegységre és a szervizdíjakra egyaránt. 3 hónap garancia a kezelőfejekre és kiegészítőkre. Az 5 éves garancia feltétele a készülék, szervizünkben történő minden éves felülvizsgálata a garancia időtartama alatt.

.

Vásárlás & Szállítás

cart

Szállítási idő: 50% foglaló befizetésének jóváírásától számítva 15 munkanap. (A Covid-19 világjárvány miatt sajnos előfordulhatnak késések a szállítással kapcsolatban, köszönjük a megértésüket és a türelmüket!)

Fizetési lehetőségek: Banki átutalás, Készpénz

Számlaszám – OTP Bank, Nagy Gábor EV: 11710088-20004556

Finanszírozási lehetőségek: Áruvásárlási hitel*, Bérlés**

Szerviz: Megbízható szervizpartnerünk 3 munkanapon belül vállalja az esetleges hiba megállapítását és rövid határidejű javítását

Garancia: 2 vagy 5 év

A termék átvétele / kiszállítása:

 

ingyenes_szallitas

Az ország egész területén, 30.000 Ft feletti megrendelés esetén a GLS, a DPD Hungária vagy az MPL ingyenesen szállítja ki Önnek a megvásárolt termékeket.

Személyesen is átvehető budapesti oktatószalonunkban, előzetes egyeztetés alapján.

Megrendelés esetén e-mailben visszaigazolást küldünk a megadott email címre.

 

.

argarancia

 

* Áruvásárlási hitel: Nem banki kölcsön! Adás-vételi szerződés keretein belül kötött fizetési megállapodás. Kezdőrészlet: 50%, 6 havi részletfizetés, 10-15-20% kezelési költség

** Bérlés: Tekintse meg bérelhető gépeinket

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el Szerződési Feltételeinket, melyet vásárlásával automatikusan elfogad!

Letölthető teljes árlista