GARANCIA & VÁSÁRLÁS & SZÁLLÍTÁS

Garancia

2 év garancia:

A készülékekre 1+1 év garanciát nyújtunk. A gyártói 1 év garancián felül, forgalmazóként ráteszünk még egy lapáttal és egy ráadás évig vállaljuk a javítás költségeit. 3 hónap garancia a kezelőfejekre és kiegészítőkre. Így Önnek kiterjesztett garancia mellett extra biztonságot nyújtunk a működtetést illetően.

.

Vásárlás & Szállítás

cart

Szállítási idő: 50% foglaló befizetésének jóváírásától számítva 15 munkanap.

Fizetési lehetőségek: Banki átutalás, Készpénz

Számlaszám:

Finanszírozási lehetőségek: Áruvásárlási hitel*

Szerviz: Megbízható szervizpartnerünk 3-5 munkanapon belül vállalja az esetleges hiba megállapítását és rövid határidejű javítását

Garancia: 2 év

A termék átvétele / kiszállítása:

 

ingyenes_szallitas

Futárszolgálattal az ország egész területén, 30.000 Ft feletti megrendelés esetén a GLS, a DPD Hungária vagy az MPL ingyenesen szállítja ki Önnek a megvásárolt termékeket.

Személyesen is átvehető budapesti oktatószalonunkban, előzetes egyeztetés alapján.

Saját szalonjában is kérheti a betanítást, mely ez esetben is ingyenes, de Budapesten kívüli betanítás esetén kiszállási díjat számolunk fel, melynek mértéke 180 Ft / km (a távolság számítása oda-vissza útra értendő).

Megrendelés esetén e-mailben visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.

.

argarancia

 

* Áruvásárlási hitel: Nem banki kölcsön! Adás-vételi szerződés keretein belül kötött fizetési megállapodás. Kezdőrészlet: 50%, 6 vagy 8 havi részletfizetés, 10-15-20% kezelési költség.

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el Szerződési Feltételeinket!