Akció!

NewAge ID Fat Pro – Monopoláris RF Zsírbontó gép

Original price was: 3.199.990 Ft.Current price is: 2.999.990 Ft.

NewAge ID Fat – Monopoláris RF

Részletre is megvásárolható
– Kezdőrészlet: 50% (1.499.995 Ft)
– 6 havi részletfizetés (275.000 Ft / hó)
– 10% kezelési költség (a törlesztőrészlet már tartalmazza)

 

Cikkszám: NAWM-IDP Kategóriák: , ,

Leírás

A monopoláris RF a legkorszerűbb, rádiófrekvenciás energia alapú terápia valós idejű hőmérséklet-szabályozással. A gép non-invazív, kényelmes monopoláris rádiófrekvenciás (RF) készülék, egyedi kezelőfejekkel, sokoldalú elhelyezéssel a teljes has vagy több testterület kezelésére egyidejűleg.

Gyors, megbízható, kényelmes és klinikailag bizonyított, hogy véglegesen eltávolítja a makacs zsírsejteket olyan területekről, mint a has, az oldalak, a karok, melltartó pántok, lábak és  a térd. A zsírcsökkentés mellett az RF energia képes elősegíteni a kollagén regenerációját is, javítja a bőr megereszkedését és ráncait, javítja az arc és az állkapocs vonalának általános kontúrját, valamint az arc és a test bőrét.

A készülék fel van szerelve 10 egyedi rádiófrekvenciás kezelőfejjel. Nincs fájdalom, azonnal visszatérhet a szokásos tevékenységeihez és a testmozgáshoz is. Biztonságos, hatékony, gyors és a legkényelmesebb élményt nyújtja.

Működési elv

A készülék monopoláris rádiófrekvenciát (RF) használ, mint alaptechnológia, szabályozott monopoláris rádiófrekvenciával (RF) 3 technológia nagy és kis területek célzott fűtésére a bőr károsítása nélkül. A zsírt és az irhát  43-45°C-ra melegítik a különböző formájú kezelőfejek, amelyek folyamatosan hőt termelnek és égetik a zsírsejteket, ezáltal inaktívvá és apoptotikussá téve azokat.  Az apoptotikus zsírsejtek áthaladnak a testen. Fokozatosan, metabolikusan kiválasztódnak. Az elhalt zsírsejtek a kezelést követő 8-12 hétben távoznak a szervezetből. A megmaradt zsírsejtek átrendeződnek és a zsírréteg fokozatosan elvékonyodik, a zsírszövet átlagosan 24-27%-al csökkenhet.

A kezelés menete

A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni.

A kezeléskor a száraz bőrre helyezzük a kezelőfejeket, nem szükséges uh gél,  majd rögzítjük őket a testhez.

Majd beállítjuk a kezelési időt és a hőmérsékletet a készülék ezután automatikusan folyamatos hőmérséklet-emeléssel és ellenőrzéssel szabályozza a hőt.

.

.

Technikai paraméterek

  • RF frekvencia: 2 Mhz
  • Teljesítmény: 800 W
  • Technológia: monopoláris RF
  • Feszültség: 230 V
  • Kezelőfej mérete: 40 cm2

.

Az ár tartalmazza

– 1+1 év garancia
– Szerviz támogatás
– Adminisztrációs anyag
– Marketing támogatás (weboldal készítés)
– Ajándék elméleti és gyakorlati betanítás + fagyásgátló kendő

.

Részletre is megvásárolható
– Kezdőrészlet: 50% (1.499.995 Ft)
– 6 havi részletfizetés (275.000 Ft / hó)
– 10% kezelési költség (a törlesztőrészlet már tartalmazza)