VÁKUUMOS TESTKEZELÉS

A vákuum által lehet a test különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük, ha helyileg alkalmazzuk. A bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja, mivel serkenti a lokális véráramlást.  Leegyszerűsödik a leválasztott anyagcseretermékek eltávolítás. A bőr alatti szövetek összenyomására, a rétegek stimulálódnak a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámait használva. Csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltünteti az apróbb ráncokat, valamint növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre.

Nem csak a ráncok eltüntetésére, hanem az egyéb testfelületek zsírrétegeinek simítására is tökéletesen alkalmas ez a technológia. A vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását a test zsíros, narancsbőrös területein és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz. A vákuum stimulálja az ereket, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut el a kezelt területekre a bőrfeszesítő hatása mellett, valamint a felszabadult méreganyagokat is gyorsabban szállítja el.

.

vakuum-hatasa-cellulitra

.

Alkalmazási területek:

  • a celullit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása, elvezetése
  • a fölösleges zsírszövet eltűntetése, sejt aktivizálás, bőrfeszesítés (különösen arc és nyaki terület)
  • bőrfelület szépítése, celullit csökkentése: növekedési csíkok (striák) kezelése, combok és felkar formálása, fenék és a has feszesítése, mellek formálása, pattanásos bőr megnyugtatása, tisztítása
  • a celullit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása, elvezetése
  • a falósejtek aktivitásának fokozása (visszér problémák, túlzott kipirosodás és apróbb vénák kezelésében)
  • hát- és nyaki izmokra gyakorolt nyomás enyhítése

Vákuumos kezelőfejek kategóriái:

– Egyszerű, köpölyöző fejek

– Kör alakú vákuumos fejek

– Görgős vákuumos fejek

– RF görgős vákuumos fejek