HIEMT

A HIEMT a nagy intenzitású fókuszált elektromágneses izomstimulációt jelenti. Ennek másik neve a mágneses izomstimuláció. Ez egy új, non-invazív testkontúrozó kezelés, amely kifejezetten az izmokat célozza meg, nem csak a zsírt. A zsír átlagosan a teljes testtömeg 25%-át teszi ki.

A HIEMT az elektromágneses stimuláció erőteljes, de ártalmatlan formáját alkalmazza az izmok összehúzására a megcélzott területen. Ezek a mágneses mezők elektromos áramokat hoznak létre, amelyek az izmokhoz jutnak. Ha ezek a mágneses impulzusok elég gyorsak, összehúzódásra kényszerítik az izmokat, hasonlóan ahhoz, mint a megerőltető gyakorlatok idején.

Ezért, amikor az izmok elégszer összehúzódnak, elkezdenek izomzatot építeni és zsírt égetni. Ez adja a HIEMT kezelések kontúrozó erejét.
A HIEMT hatásmechanizmusa: Hogy az izomszövetek elkezdjenek zsírt bontani a készülék az izom stimulálásával éri el.

A zsírsejtek a kezelés hatására fokozatosan tűnnek el a kezelés végére. Annak érdekében, hogy az izomzatnak elegendő energiája legyen az izommunkához a szomszédos zsírsejteket kezdi elbontani. A kezelt testrészen erősebb és tónusosabb izomzat alakul ki a két folyamat együttes eredményeként.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve